Tatuaje si pierce-uri

Orice nu-si gaseste loc in alta parte

Re: Tatuaje si pierce-uri

Postby Miracle on Thu Jul 29, 2010 9:38 pm

A, nu mie mi te adresai cu coae? :ygrin: Am citit si-am ras.
Macar am aflat cui te adresai cu coae.
Fain tatuajul? Si langa iti tragi un Corina 4eva`, asa-i? :blink: (Pliz :blink: )
Miracle
Old Yeller
Old Yeller

Postby dmb on Fri Jul 30, 2010 3:09 am

aha bag un " Corina ruleaza 4eva XoXoXo muah muah kizz kizz hug hug" :))))

p.s : ma intrebi sau constati ca'i fain tatuajul?:D
Image
Referitor la cele intrebate despre cele intamplate , nu stiu nimic
Bag pula-n lume si ti-o fac cadou
dmb
Gettin' There
Gettin' There

Postby Apl.de.Ap. on Fri Jul 30, 2010 10:14 am

Marishka wrote:Uite ca sa-ti dau si un contra-exemplu, un bun prieten are full arms tattoo (la vedere), intr-o zi mergea pe strada si vede in vitrina unui magazin un poster cu un extraterestru de care i-a plact si a vrut sa-l tatueze. Datorita aspectului, bodyguardul nu l-a lasat sa intre sa ia conturul, l-a convins doar cand i-a spus ca se intoarce in 2 ore sa-i arate cum a iesit. De ce ar trebui sa fie ceva in neregula cu asta? Pentru ca asta e conceptia la nivel universal? da, asa se pare. Imi pare rau.. Anyway acest prieten reuseste sa se descurce, ii face pe oamenii cu care lucreaza sa treaca peste aparentele aspectului sau, pentru ca e cu adevarat bun in ceea ce face.

ps. weed is good ;)

Da, e conceptia universala. Si n-ai sa ma convingi pe mine cel putin la vreun interviu ca ti-ai tatuat "doar o cruce celtica" pe ceafa si nu emblema Noua Dreapta. Daca iti scrijelesti ceva pe piele si te astepti ca restul lumii sa distinga "simbolurile" si "ce inseamna pentru tine" e o dovada de prostie. Am vazut zeci de macho-mani si oameni cu adevarat duri care si-au luat palme dupa ceafa si suturi in coaie si care in general erau ciuca batailor de joc pentru niste desene facute in tinerete dupa vreo betie. Pentru ca orice poate fi interpretabil si in momentul in care ti-ai tatuat un tribal care seamana izbitor de bine cu o zvastica poti sa fii sigur ca adjutantul neamt si sergentul evreu o sa te futa pe toate gaurile. Poti sa fii tu mama si tata profesionistilor.
Si in general nu pari deloc mai profesionist si mai stapan pe tine afisand "desene animate" pentru retardati, pari doar un copil care incearca sa convinga si sa se impuna prin exercitii de imagine. Sau fete care incearca sa atraga un anumit gen de crai sa vina sa le-o traga...

P.S. Fumar puede matar!
Honneur et Fidelite
Apl.de.Ap.
Gettin' There
Gettin' There

Postby Inger on Sat Jul 31, 2010 9:57 pm

subscriu la postul de mai sus, daca e voie.. as fi scris aproape fiecare cuvant de acolo.. doar ca la mine, sigur cineva ar fi luat atitudine si m-ar fi facut bulangiu sau mai stiu eu cum.
p.s. pula e singurul lucru care dupa ce se suge nu scade.
Daca ai vointa poti muta muntii din loc. Daca ai minte ii lasi acolo ca nu te deranjeaza cu nimic...
http://cualtecuvinte.blogspot.com

Image
Inger
Chatterbox
Chatterbox

Previous

Return to Discutii Libere