Prima data la mare

Prima data la mare

Postby Luna on Thu Jul 22, 2010 5:43 pm

Cum a fost ? La ce varsta ? (banuiesc ca toti de pe acest forum au fost macar odata) Parintii v-au lasat ? Sau ati fost doar cu ei ? V-a placut ?

Eu citez din jurnal primele plecari singur la mare pentru o zi:

In 2007, fiind stundent in Bucuresti, marea era mai aproape de mine, si dupa ultimul examen a urmat ,,cel mai greu examen" cum ziceam atunci: mersul la mare. Destul de spontan m-am dus si am luat bilet la tren si am plecat 2 zile mai tarziu dimineata la 5 si m-am intors seara la 20 (pentru a ma incadra in limita de timp de atunci pentru plecarile de o zi). Chiar daca am fost pentru o zi, a fost ceva deosebit, in doar cele mai putin de 5 ore cat am stat, am apucat sa vad si sa fac poze in 3 statiuni: Mangalia, Saturn si Mamaia. Un alt progres, cu bunicamea in 2002 nu m-am plimbat in 10 zile, cat m-am plimbat intr-o singura zi singur in 2007.
Tot in 2007 a fost pentru prima data ca am mers si a doua oara in accelasi an la mare, tot singur, de data accea insa cu Caravana Akon de la reteaua Orange (multumesc Orange). A avut ca destinatie un spectacol in Mamaia. Pentru prima data am putut vedea Mamaia seara, chiar daca am mers tot pentru o zi, plecarea inapoi catre Bucuresti a fost noaptea in jurul orei 1.

Prima plecare la mare pe mai multe zile, dar singur (adica fara ai mei) urmeaza chiar diseara sa plec. Nu e stabilit pentru cate zile inca, stabilesc direct la fata locului. :D Si cum o premiera nu vine singura: e si primul sejur la mare cu cortu. Pana acum am mai fost doar o zi pe munti.
Un nou Luna, mai bun, mai prietenos, mai liber si mai bucuros !!! Aceeasi peroana, alt stil de viata. Marea eliberare a inceput !!!
http://sms.djgsm.info - SMS Gratuit nelimitat catre mine !!!
http://www.heya.ws - Heya revine !!!
Luna
Chatterbox
Chatterbox

Re: Prima data la mare

Postby Noire on Thu Jul 22, 2010 6:15 pm

prima data cand eram mica cu ai mei...nu mai tin minte
dar prima pe care o tin minte a fost cu o colega de liceu si cu maica-sa in Mamaia pt 10 zile....a fost super.
cea mai tare iesire la mare a fost la sf anului 1 de faculta, cand dupa ultimul examen eu si o prietena am iesit de la exam si povesteam/ aberam ca ce tare ar fi sa mergem in week-end la mare, asa...doar noi doua, fara sa stim pe nimeni, fara cazare, asa doar de distractie....si era vineri cand vb noi iar sambara dimineata am plecat la mare :razz: in Costinesti...si am avut parte de 2 zile fantastice, de am venit amandoua bronzate cu urme de expresie de la atat ras :)))))
“Adevarul este rareori pur şi niciodată simplu.” Oscar Wilde
Noire
Old Yeller
Old Yeller

Postby Anelle on Thu Jul 22, 2010 7:17 pm

Aveam vreo 6 ani cand am fost cu parintii prima data. Am fost mai des de atunci, de cele mai multe ori cu parintii. De doua ori am fost fara parinti. Ultima oara am fost in 2007. Planuiam sa mergem din nou in august, dar cricumstantele au facut ca eu sa nu mai pot :razz: Oh, well, next time.
Anelle
Site Admin
Site Admin

Postby theia. on Mon Jul 26, 2010 4:14 am

prima oara am fost cu ai mei, pe la 3 ani. nu mai tin minte nimic. :notknow: .
prima oara fara parinti, am fost acum 3 ani, am stat o saptamana si a fost genial.
de atunci, in fiecare an ma duc cu prietenii la mare.
anul asta am fost si de 1 mai, dar a fost mai mult o amagire, pentru ca am stat doar de vineri pana duminica..
theia.
Chatterbox
Chatterbox

Postby Dea on Wed Aug 04, 2010 2:54 pm

Prima data la mare..pe plaja... la cateva luni. :ygrin: Eu sunt din Constanta deci pt mine mare = acasa. Imi place la nebunie ca sunt din Constanta, e tare.
De mica am tot colindat statiunile, si pe zi si ramas peste noapte fara ai mei... asa ca nu mai stiu exact varsta, anul.
The one thing about being a dancer is that you can never give up.
Dea
Chatterbox
Chatterbox

Postby Luna on Wed Aug 04, 2010 7:28 pm

Acum ca m-am intors de la mare (dupa ce am stat un sejur complet singur), mi-am dat seama ca am omis faptul ca si anu asta am mai fost odata la mare pe 25 iunie, cand am mers de la un examen direct la munte, am stat 3 ore la munte, apoi de la munte am mers direct la mare unde am stat cam 7-8 ore, din care cam 5 ore a fost furtuna. Iata contrast: odata cateva ore, odata cateva zile, doar o luna mai tarziu. Zilnic aproape am vizitat cate o statiune noua. :D
Un nou Luna, mai bun, mai prietenos, mai liber si mai bucuros !!! Aceeasi peroana, alt stil de viata. Marea eliberare a inceput !!!
http://sms.djgsm.info - SMS Gratuit nelimitat catre mine !!!
http://www.heya.ws - Heya revine !!!
Luna
Chatterbox
Chatterbox

Postby leiln on Wed Aug 04, 2010 8:03 pm

prima oara la mare? poi o fo la cateva luni. am fost dusa de parinti in vizita. apoi la un an si ceva. de atunci in fiecare zi am vazut marea. naiba daca ma uitam de la balcon vedeam steagurile si marea. nu mai imi trebuie.
Beauty is in everyone of us, but few people know how to show it.
leiln
Chatterbox
Chatterbox

Return to Vara