Eu citez din jurnal primele plecari singur la mare pentru o zi:
In 2007, fiind stundent in Bucuresti, marea era mai aproape de mine, si dupa ultimul examen a urmat ,,cel mai greu examen" cum ziceam atunci: mersul la mare. Destul de spontan m-am dus si am luat bilet la tren si am plecat 2 zile mai tarziu dimineata la 5 si m-am intors seara la 20 (pentru a ma incadra in limita de timp de atunci pentru plecarile de o zi). Chiar daca am fost pentru o zi, a fost ceva deosebit, in doar cele mai putin de 5 ore cat am stat, am apucat sa vad si sa fac poze in 3 statiuni: Mangalia, Saturn si Mamaia. Un alt progres, cu bunicamea in 2002 nu m-am plimbat in 10 zile, cat m-am plimbat intr-o singura zi singur in 2007.
Tot in 2007 a fost pentru prima data ca am mers si a doua oara in accelasi an la mare, tot singur, de data accea insa cu Caravana Akon de la reteaua Orange (multumesc Orange). A avut ca destinatie un spectacol in Mamaia. Pentru prima data am putut vedea Mamaia seara, chiar daca am mers tot pentru o zi, plecarea inapoi catre Bucuresti a fost noaptea in jurul orei 1.
Prima plecare la mare pe mai multe zile, dar singur (adica fara ai mei) urmeaza chiar diseara sa plec. Nu e stabilit pentru cate zile inca, stabilesc direct la fata locului.

in Costinesti...si am avut parte de 2 zile fantastice, de am venit amandoua bronzate cu urme de expresie de la atat ras 

.