Ultimul produs cosmetic cumparat

Re: Ultimul produs cosmetic cumparat

Postby harlequin on Fri Jul 30, 2010 12:48 pm

un balsam de buze de la nivea.
harlequin
Chatterbox
Chatterbox

Postby zizi on Fri Jul 30, 2010 7:37 pm

Sablon pentru french si lac...exact acum am terminat de facut unghiutele....au iesit foarte bine
zizi
Moderator
Moderator

Postby 'Tree on Thu Aug 05, 2010 10:47 pm

Mi-a venit comanda de la ELF :blink: .
Un baton corector nuanta light beige- textura cremoasa, acoperire medie, nuanta perfecta pt. tenu' meu si miroase a portocale. E ok...
Un baton all over color nuanta spotlight- E extraodinar ca iluminator, cremos, delicat... Nu l-as folosi insa ca fard de pleoape si nici pe buze.
Buretei pt. fond de ten
'Tree
Chatterbox
Chatterbox

Postby Smurfette on Thu Aug 05, 2010 11:52 pm

^si mie mi-a venit comanda acum 2 zile. :mrgreen:
is multumita de toate 4 si abia astept sa mai strang bani sa imi mai iau cate ceva.
Smurfette
Old Yeller
Old Yeller

Postby zizi on Tue Aug 10, 2010 2:57 pm

Ma cam bate gandul sa imi comand si eu cateva produse de pe elf, in cat timp ajunge comanda daca optezi ca livrarea sa se faca prin posta romana?
Sunt ok produsele,respecta datele specificate pe site?
Nu mi-am mai comandat niciodata produse de pe net pentru ca mi-e teama ca datele mele sa nu ajunga pe mana vreunui obsedat.....e serioasa firma asta? :mrgreen:
zizi
Moderator
Moderator

Postby Smurfette on Tue Aug 10, 2010 3:09 pm

da, zizi. e serioasa. au si site-ul mama care e in uk. poti sa iti comanzi direct de acolo daca ai card. (in unele zile poti prinde shipping-ul gratuit) site-ul: http://www.eyeslipsface.co.uk/
si cei din Ro sunt foarte prompti. Eu am comandat prin posta romana joia si marti deja venise avizul in cutia postala.
Produsele sunt bune si ieftine. Stai linisitita n-o sa vina nimeni peste tine doar ca ai facut o comanda online.
Ei chiar spun pe site ca in eventualitatea in care cel care comanda nu ridica coletul de la posta, isi rezerva dreptul sa nu mai trimita nicio comanda la adresa respectiva. Asta e tot ce ti se poate intampla. So, relax. :blink:
Smurfette
Old Yeller
Old Yeller

Postby zizi on Tue Aug 10, 2010 3:21 pm

uraaa :waveline:

Mi-am selectat 4 produse,e vorba despre gene false aspect drama, o pensula pentru ochi smudge eye(n-am mai avut niciodata o pensula pentru ochi sper sa ma descurc), fard de ochi drama si un corector honey light.
zizi
Moderator
Moderator

Postby Smurfette on Tue Aug 10, 2010 3:27 pm

si eu mi-am luat fard drama si corectorul apricot. :D sunt foarte misto. sa ne spui cand iti vor sosi ce parere ai.
pudra mi-am luat-o honey light (tone 2)...cred ca trebuia o nunta ceva mai deschisa. oh well...acum ca-s bronzata cat de cat...merge.
Smurfette
Old Yeller
Old Yeller

Postby zizi on Tue Aug 10, 2010 3:30 pm

din cate imi amintesc tu ai tenul mai deschis la culoare decat al meu, corectorul ala vreau sa il folosesc in principal pentru cearcane,dar eu am tenul masliniu crezi ca s-ar potrivi??
zizi
Moderator
Moderator

Postby Smurfette on Tue Aug 10, 2010 3:34 pm

eu mi l-am luat pe cel mai deschis si e perfect. dupa cum imi aminesc eu ca ai tenul ar merge intr-adevar honey sau ultimul, light beige. dar cred ca al doilea e cel mai potrivit.
Smurfette
Old Yeller
Old Yeller

PreviousNext

Return to Cosmetice