Saptamana 4 - tanananana - nick

Atentie, contine spoilere!

Moderator: shape-shifter

Saptamana 4 - tanananana - nick

Postby nick on Tue Jul 20, 2010 11:51 pm

Propunerea mea
:

Summer of '42

Am verificat o gramada de regizori poate-poate or murit. Saracii :ygrin:
Să găsim treaba pentru care ne-am născut şi s-o îndeplinim cât mai bine suntem în stare.
nick
The voice of the City!
The voice of the City!

Re: Saptamana 4 - tanananana - nick

Postby nick on Wed Jul 21, 2010 12:00 am

Să găsim treaba pentru care ne-am născut şi s-o îndeplinim cât mai bine suntem în stare.
nick
The voice of the City!
The voice of the City!

Postby nick on Fri Jul 30, 2010 3:16 pm

Am vazut ca a zis Miracle ca nu mi-am condus sectiunea :question:

Nu stiu exact cum sta treaba cu cat ai la dispozitie sa il vezi lalala, pot sa imi postez postul kilometric despre film ? :blink:
nick
The voice of the City!
The voice of the City!

Postby Miracle on Mon Aug 02, 2010 10:21 am

Ma rog...citeai regulamentul, stiai despre ce-i vorba. Tebuia sa ne hartuiesti putin, atata tot :ygrin:

Despre film... Cred ca pot sa spun cu usurinta ca e unul din cele mai slabe vazute anul asta. E..nu stiu, foarte slab. Si sin toate puntele de vedere. Poate regia n-a fost chiar asa rea si si-a implinit scopul, sa zicem. Din cate am inteles se vrea un film in care sa ne regasim cu totii la varsta adolescentei cand suntem curiosi, vrem sa descoperim chestii si ne indragostim foarte usor. Am avut doua probleme foarte mari: actorii si scenariul.
In primul rand, actorii au fost, in opinia mea, nemaipomenit de slabi. Pe langa faptul ca tot filmul a fost super artificial din punctul de vedere al jocului actoricesc, personajele ca atare au fost extrem de nesuferite. Adica, am inteles ca esti la pubertate si esti crizat and stuff...dar totusi, nu te doare gura sa zambesti macar O DATA!!! in tot filmul. Ma refer la personajul principal.A fost groaznic personajul ala. Imi venea sa-l bat. Tare si mult. Actrita aia la fel de enervanta si de artificiala.
Scenariul :mad: Doamne...si eu puteam sa-l scriu fara sa ma stresez prea tare. Adica, serios? Cat de simplu si plictisitor putea sa fie? Minute intregi fara ca nimeni sa zica nimic si muzica aia romantioasa pe fundal..Mai naspa a fost ca incepeau sa vorbeasca si imediat iti doreai sa taca pentru ca dialogul era pe alocuri jenant. Nu stiu...sincer, nu am mai vazut de-o vreme asa film slab.
A fost ok ca si regie, ca si cadre, mi-a placut pe alocuri. Dar cam atat. Am adormit de vreo 3 ori in timpul lui si ultimele 30 de minute cand cu mult asteptata `maturizare` si cu pauzele luuuuuuungi de nu zice nimeni nimica nimicuta au fost pur si simplu insuportabile pentru mine. Eu de obicei nu renunt la un film oricat de prost e. Stau si ma uit pana la final. Pe asta am vrut sa-l inchid de doua ori ca nu mai rezistam. Am reusit totusi sa-l vad pana la sfarsit. Cam...pierdere de timp. :notknow:

Regie-7
Actori- 4
Scenariu-3
Moderator-8
5.5
Miracle
Old Yeller
Old Yeller

Postby Anelle on Sat Aug 07, 2010 6:45 pm

Mda... nici mie nu mi-a prea placut... am avut exact aceleasi probleme, cu pauzele super lungi si plictisitoare, cu personajul principal de-a dreptul antipatic, dialogurile penibile si mie mi s-a parut si destul de nerealist. Adica ce femeie afla ca i-a murit sotul si reactia ei este sa se culce cu un baiat de 15 ani? :roll:

Mie de ea mi-a placut. Nu ca actrita, dar asa, ca femeie, intr-adevar, inteleg de ce s-ar indragosti un baiat de ea. Era chiar frumoasa.

Dar actorul principal, antipatic, antipatic rau. Si dialogurile atat de false, vai :-S

Scenariu: 6
Regie: 6,5
Actori: 3
Moderator: 8

Total: 5,87
Anelle
Site Admin
Site Admin

Postby shape-shifter on Tue Aug 24, 2010 9:06 pm

Scenariu - 5. Nu pot face abstractie de stupizenia dialogurilor.
Regie - 6. Am vazut multe probleme in ceea ce priveste iluminarea locatiilor; nu mi-a placut deloc realizarea unor prim-planuri (apropierea camerei de actori) si nici felul in care s-a folosit miscarea camerei in unele scene. Pianul care s-a auzit atat de des in fundal dupa parera mea nu a avut nicio legatura cu imaginile filmate. Singurul moment in care i-am vazut rostul a fost cand au dansat cei doi.
Actori - 3. Trist. De multa vreme nu am mai vazut prestatii atat de proaste intr-un film care totusi nu e considerat de categoria a treia. Cred ca cel mai bine a jucat vanzatorul, iar asta spune multe.

Moderator - 4.

Media - 4,5
Everyone seems normal until you get to know them.
shape-shifter
Moderator
Moderator

Postby tink on Thu Aug 26, 2010 10:23 pm

nick, iti bati joc de noi ? :ygrin: ti se pare a fi un film bun? nu cred ca TU consideri ca asta e un film bun. sincer, nu cred. nu pot sa cred asta.

e o scena cand baiatul ii duce plasele femeii si il dor bratele. femeia spune ca au ajuns la casa ei, iar el zice "dar as putea merge si mai mult" si ea spune "dar nu e necesar". ATUNCI am crezut ca tu ti-ai batut joc de noi :ygrin:

regie: 5?
actori: 2
scenariu: 2
moderator: 5 (nu cred ca tu te-ai uitat la filmul asta inainte sa-l propui) ... sa nu te superi :ygrin:
----------------
media : 3.75

LE: este cel mai prost film pe care l-am vazut in fast forward de la jumate incolo. nu vreau sa aveti impresia ca nu ma uit la filmele voastre, dar tre sa recunosc ca n-am reusit sa ma uit la tot decat daca saream scenele.
deci ala moare si ea se culca cu baiatu ala cand afla ca BARBATUL EI ESTE MORT?
nick, zi-mi si mie ce ti-a placut la filmul asta. te implor.
must be something magical about....Imagethis place.
tink
Moderator
Moderator

Postby Anelle on Fri Aug 27, 2010 5:40 am

Uita-te pe imdb la comentarii la filmul asta :ygrin: Eu am ramas socata.
Anelle
Site Admin
Site Admin

Return to Filmul saptamanii