Ma rog...citeai regulamentul, stiai despre ce-i vorba. Tebuia sa ne hartuiesti putin, atata tot
Despre film... Cred ca pot sa spun cu usurinta ca e unul din cele mai slabe vazute anul asta. E..nu stiu, foarte slab. Si sin toate puntele de vedere. Poate regia n-a fost chiar asa rea si si-a implinit scopul, sa zicem. Din cate am inteles se vrea un film in care sa ne regasim cu totii la varsta adolescentei cand suntem curiosi, vrem sa descoperim chestii si ne indragostim foarte usor. Am avut doua probleme foarte mari: actorii si scenariul.
In primul rand, actorii au fost, in opinia mea, nemaipomenit de slabi. Pe langa faptul ca tot filmul a fost super artificial din punctul de vedere al jocului actoricesc, personajele ca atare au fost extrem de nesuferite. Adica, am inteles ca esti la pubertate si esti crizat and stuff...dar totusi, nu te doare gura sa zambesti macar O DATA!!! in tot filmul. Ma refer la personajul principal.A fost groaznic personajul ala. Imi venea sa-l bat. Tare si mult. Actrita aia la fel de enervanta si de artificiala.
Scenariul

Doamne...si eu puteam sa-l scriu fara sa ma stresez prea tare. Adica, serios? Cat de simplu si plictisitor putea sa fie? Minute intregi fara ca nimeni sa zica nimic si muzica aia romantioasa pe fundal..Mai naspa a fost ca incepeau sa vorbeasca si imediat iti doreai sa taca pentru ca dialogul era pe alocuri jenant. Nu stiu...sincer, nu am mai vazut de-o vreme asa film slab.
A fost ok ca si regie, ca si cadre, mi-a placut pe alocuri. Dar cam atat. Am adormit de vreo 3 ori in timpul lui si ultimele 30 de minute cand cu mult asteptata `maturizare` si cu pauzele luuuuuuungi de nu zice nimeni nimica nimicuta au fost pur si simplu insuportabile pentru mine. Eu de obicei nu renunt la un film oricat de prost e. Stau si ma uit pana la final. Pe asta am vrut sa-l inchid de doua ori ca nu mai rezistam. Am reusit totusi sa-l vad pana la sfarsit. Cam...pierdere de timp.
Regie-7
Actori- 4
Scenariu-3
Moderator-8
5.5